Γενικοί όροι χρήσης Forum

Είναι αδύνατο για τους ιδιοκτήτες και τους φορείς εκμετάλλευσης αυτού του φόρουμ να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα όλων των θέσεων σε αυτό το φόρουμ. Οι θέσεις αντανακλούν τις απόψεις και τη γνώμη του συντάκτη, αλλά όχι κατ ‘ανάγκη των ιδιοκτητών και φορέων του φόρουμ. Αν νομίζετε ότι ένα αποσπασμένο μήνυμα είναι αμφισβητήσιμο, ενθαρρύνεστε να ειδοποιήσετε αμέσως έναν διαχειριστή αυτού του φόρουμ.

Συμφωνείτε να μην δημοσιεύετε οποιοδήποτε καταχρηστικό, χυδαίο, άσεμνο, μισητό, συκοφαντικό, απειλητικό, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που ενδέχεται να παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας οδηγήσει σε αποκλεισμό από αυτό το cnchobby.gr. Σημειώστε ότι όλες οι διευθύνσεις IP έχουν καταγραφεί και μπορεί να συμβάλουν στην επιβολή αυτών των όρων.

Συμφωνείτε ότι οι ιδιοκτήτες και οι φορείς εκμετάλλευσης αυτού του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να καταργήσουν, να επεξεργαστούν, να μετακινήσουν ή να κλείσουν οποιοδήποτε θέμα ανά πάσα στιγμή, εφόσον το κρίνουν κατάλληλο. Ως χρήστης συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που καταχωρίσατε παραπάνω αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Παρόλο που αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, οι ιδιοκτήτες και οι φορείς εκμετάλλευσης δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα πειρατείας που μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση των δεδομένων.

Αυτό το σύστημα φόρουμ χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον τοπικό σας υπολογιστή. Αυτά τα cookies δεν περιέχουν καμία από τις πληροφορίες που καταχωρίσατε παραπάνω. χρησιμεύουν μόνο για τη βελτίωση της απόλαυσης προβολής. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής και του κωδικού πρόσβασής σας (και για την αποστολή νέων κωδικών πρόσβασης αν ξεχάσετε την τρέχουσα) και για ενημερώσεις που αφορούν το cnchobby.gr.

Χρησιμοποιώντας το cnchobby.gr δεσμεύστε από τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.